Singapore-Chongqing Digital Economy High-level Seminar and Business Matching Session 新加坡-重庆数字经济高端论坛暨企业对接会

Date23 Aug 2018

Time02:30 PM - 06:00 PM

VenueChongqing International Expo Center, Hall S4, Level 2, M201 conference room (重庆国博中心S4馆二楼, M201会议室)

Invitation To Attend The Singapore-Chongqing Digital Economy High Level Seminar And Business Matching Session 23 Aug 2018.

We would like to cordially invite you to attend the Singapore-Chongqing Digital Economy High-level Seminar and Business Matching Session.

The Singapore-Chongqing Digital Economy Seminar is a special collaboration between Singapore’s IMDA and the Chongqing Municipality Government. The seminar aims to promote the exchange of experiences and ideas between Singapore and Chongqing so that they can both journey together and reap the full benefits of Digitalisation and the Digital economy. Digitalisation opens up a whole new world of growth opportunities by enabling new business models, changing the way businesses operate, and creating job opportunities for citizens. Speakers representing the government and companies will share Singapore’s experiences in its Digital Economy journey and will touch on topics such as Smart Cities, Tourism, FinTech, and Trade & Connectivity.

Singapore-Chongqing Digital Economy High-level Seminar
Date:23rd August 2018
Time: 2:30PM – 6:00PM
Venue:Chongqing International Expo Center, Hall S4, Level 2, M201 conference room

For more information, please refer to the programme schedule. Interested attendees please kindly RSVP by 20th August (Wednesday).

Seats are limited. Thank you.

Singapore-Chongqing Digital Economy High-level Seminar and Business Matching Session

Indicative TimeProgramme
14:00(30 min)

Registration for Singapore-Chongqing Digital Economy High-level Seminar and Business Matching Session

14:30(5min)

Opening Remarks by Chongqing Municipality

14:35(10min)

Opening Keynote Speech

Plenary Session 1: Singapore’s Digitalisation Journey
Digitalisation is an opportunity to drive growth & transform society & economy. Singapore’s Infocomm Media Development Authority will share on Singapore’s plans to develop a vibrant Digital Economy.

14:45(10min)

Companies Pitch

14:55(15min)Plenary Session 2: The Future of Tourism
Leveraging Digital to provide an interactive experience for Tourists by connecting People, Places and Content.
15:10(10min)Companies Pitch
15:20(45min)Plenary Session 3: Smart Cities and Internet of Things
This session will explore how innovative technologies, such as Internet of Things, can transform the way we work, live and play.
16:05(10min)Companies Pitch
16:15(45 min)Panel "Digitalisation is a key enabler for Trade and Connectivity"
The Panel will explore how Digitalisation, and the flow of information across borders, can enable Trade and Connectivity, thereby reducing costs and increase efficiency through the trade and logistics chain
17:00(5 min)Closing Remarks by Chongqing Municipality Government
17:05Business Matching Session
18:00End of Singapore-Chongqing Digital Economy High-level Seminar and Business Matching Session

Sign up now

邀请参加 新加坡-重庆数码经济高端论坛暨企业对接会 2018年8月23日 下午2:30PM至6:30PM

我们诚挚地邀请您参加新加坡-重庆数字经济高端论坛暨企业对接会。

新加坡-重庆数字经济高端论坛暨企业对接会由智博会组委会、中新示范项目管理局和新加坡资讯通信媒体发展局联合主办。此论坛旨在促进新加坡、重庆两地交流经验与想法,协助双方在数字化发展进程中共同合作,在数字经济框架下充分受益。数字化打开了一扇通往新世界新发展的机会之门,鼓励新型商业模式,改变企业运营模式,为公民创造就业机会。论坛发言嘉宾将代表新加坡政府、企业分享本国在数字经济发展中获取的经验,就智慧城市、旅游业、金融科技、贸易与联通性等议题进行讨论。

新加坡-重庆数字经济高端论坛暨企业对接会
日期: 2018年8月23日
时间: 2:30PM – 6:00PM
地点:

重庆国博中心S4馆二楼, M201会议室


有关更多论坛的信息,请参阅下面的时间计划表。如果您对论坛与对接会有兴趣,请在8月20日前回复。座位有限,谢谢。

新加坡-重庆数字经济高端论坛暨企业对接会活动流程表

时间程序
14:00(30 min)来宾报到
14:30(5min)重庆方领导致辞
14:35(10min)

新加坡方领导致辞

全体会议 (1): 新加坡的数字化旅程
数字化是推动增长和改变社会经济的机会。新加坡资讯通信媒体发展局将会分享新加坡数字经济发展的计划。

14:45(10min)

企业推介

14:55(15min)全体会议 (2): 旅游的未来
利用数字技术为游客提供互动体验
15:10(10min)企业推介
15:20(45min)全体会议 (3): 智能城市和物联网
本次会议将探讨诸如物联网等创新技术如何改变我们的工作,生活和娱乐方式。
16:05(10min)企业推介
16:15(45 min)小组讨论 “数字化是贸易和连通性的关键推动因素”
座谈小组将探讨数码化和跨境信息流如何促进贸易和连通性,从而通过贸易和物流链降低成本并提高效率。
17:00(5 min)重庆市政府致闭幕词
17:05新加坡-重庆数字经济企业对接会
18:00活动结束

即刻报名

Last updated on: 11 Jun 2019